Bli kjent med Pudder-Juni!


Ekstrahjelp Juni, elsker nøytrale strikkegensere og beskriver seg selv som selvstendig og som en person som ofte tar ansvar. 

- Hvem er Juni?
Juni er en selvstendig person og tar ofte initiativ og tar ansvar. Jeg liker å klare meg selv og ordne opp ting på egenhånd. Jeg liker at alt rundt meg ser pent og ordentlig ut, også er jeg opptatt av at alle skal ha det bra og jeg ønsker å hjelpe andre. Jeg tar gjerne ledelsen og sørger for at ting blir gjort.

- Hvordan ser hverdagen din ut? 
På min hverdag står jeg opp, gjør min morgen rutine. Spise en god frokost og iskaffe! Sminke og kle på meg til skolen. Etter skolen hvis jeg ikke jobber, lager jeg middag og drar på trening. Etter trening har jeg min kveldsrutine der jeg dusjer, fikser ting som skal ordnes og lager kveldsmat. Før jeg skal legge meg pleier jeg å lese i en god bok før jeg sovner.

- Hvordan vil du beskrive stilen din?
Jeg vil si min stil er rolig og clean. Elsker store nøytrale strikkegensere til denim eller dressbukse. Liker også å friske opp outfiten med mer accesseories som store gull smykker eller sjal i halsen. Til sko så elsker jeg ugg til vinteren, eller så går alltid hvite sneakers til det meste.

- Hva er ditt favoritt Pudder-kjøp?
Mitt favoritt pudder kjøp er den beige blazeren fra soft rebels. Den er utrolig kul og passer til alt! Både hvis jeg skal kle meg opp eller ned. Perfekt til en chill outfit på skolen, eller til et mer fancy antrekk på byen.

- Hvordan ser fremtiden ut?
Jeg går siste året på videregående så min fremtid er ganske stor! Ønsker veldig gjerne å reise og oppleve nye ting før jeg skal begynne å studere. Er litt usikker på hva jeg vil studere, men til nå står det mellom markedsføring eller ernæring. Gleder meg veldig til å flytte for meg selv og kjenne på følelsen å stå på egne bein.

- Hva ser du alltid etter når du shopper?
Er alltid kald så varme klær er et must! Derfor er strikkegensere en stor favoritt i skapet.

- Kvantitet eller kvalitet? 
Jeg var opptatt av kvantitet før, der jeg kjøpte masse rart som jeg egentlig aldri brukte. Men nå har jeg fått et mer kvalitet syn, så bruker heller mer penger på et klesplagg og heller bruke den flere ganger. Elsker å kjøpe noe som koster litt, men vet at jeg har ønsket meg det lenge!

- Pizza eller Pasta?
Hvis jeg må velge mellom pizza eller pasta, må det nok bli pizza! Favoritten er hvit pizza med trøffelolje.

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer blir gjennomgått før de blir postet.

Start oppbyggingen av din nye basegerderobe i dag 🛍 Vi hjelper deg gjerne!

Sandra A. Brynildsen