Bli kjent med Pudder-Marte!


Pudder-medarbeider Marte, er ikke vond å be når kjæresten fåreslår true crime på kveldstid. Marte forklarer selv at hun elsker familielivet og håper på en aktiv hverdag hvor familien kan reise og oppleve nye ting sammen. 

- Hvordan ser hverdagen din ut?
Dagen begynner alltid med et lite pip i babycallen og en blid gutt (som oftest) ved frokostbordet. Videre jobber jeg deltid her på Pudder og i hjemmesykepleien. Jeg elsker at jeg får jobbet med mennesker hver dag, på to helt forskjellige måter. Det gir meg så mye glede! 
Når kvelden kommer er jeg ikke vond å be om kjæresten foreslår en true crime, det er min guilty pleasure. 
- Hvordan vil du beskrive stilen din?
Jeg er nok av den mer nøytrale typen. Jeg går aller helst i beige eller sort. Likevel kan jeg like å plutselig slå til med en rosa kjole eller dempede pastellfarger på vår og sommer halvåret. Jeg foretrekker rene linjer og en mer minimalistisk stil, som jeg gjerne hever et hakk med tilbehør som en glitrende hårklype eller fargerike negler. 

- Hva er ditt favoritt pudder-kjøp? 
Åh, det må nok være baby amalfi tube hoops fra Luvaj i sølv. Disse passer til alt, alltid og du ser meg meg stort sett aldri uten disse hengende i ørene. 

Finn øreringene Baby Amalfi Hoops HER!

- Hvordan ser fremtiden ut?
Det er vanskelig å si. Har ingen spesifikke planer, men jeg elsker familielivet og håper på en aktiv hverdag hvor vi kan reise og oppleve masse nytt sammen. 
Og forhåpentligvis flytte fra leilighet til hus, drømmer om en koselig liten hage jeg kan stelle med. 

- Hva ser du alltid etter når du er på shopping?
Jeg er en sucker for strikkede gensere! Men her er jeg sær, den må være riktig fasong, farge og ikke minst laget av gode materialer. Burde lære meg å strikke, men så var det dette med tålmodighet da.. 

- Kvalitet eller kvantitet?
Helt klart kvalitet, MEN jeg ryker fort på noen smeller når jeg rusler forbi de store kjedebutikkene. Lettest der og da, men man får desidert mer igjen om man prøver å tenke litt lenger. 

- Sist men ikke minst: pizza eller pasta?
Denne er vanskelig og svaret vil nok variere utifra dagsformen. Akkurat nå må jeg svare pasta, men kun fordi jeg har spist litt for mye pizza den siste tiden.. 

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer blir gjennomgått før de blir postet.

Start oppbyggingen av din nye basegerderobe i dag 🛍 Vi hjelper deg gjerne!

Sandra A. Brynildsen