Bli kjent med Pudder-Sandra!

Pudder Gründer - Sandra, åpnet Pudderuniverset i 2020. Sandra beskriver seg selv som en potet og forteller selv at hun fungerer som selger, innkjøper, medieansvarlig, grafisk designer og lagerarbeider på Pudder.

- Hvordan har det vært å starte for seg selv?
Det å starte for seg selv har vært både spennende og nervepirrende. I en oppstartsfase krever det en del fra deg, og man må behandle bedriften som en baby og lære den å ta et skritt av gangen. Siden vi åpnet under Corona har vi vært gjennom noen tøffe år, men jeg ville ikke vært for uten! Jeg elsker å drive for meg selv og har stadig nye ideer som jeg håper vil gjøre Pudder til en favoritt hos mange. 

- Hvem er Sandra?
Sandra er en skikkelig gründersjel med usedvanlig interesse for mote. På mange måter kan man også si at jeg er en type potet. Jeg fungerer til det meste, og det reflekteres kanskje best i arbeidsoppgavene jeg utfører på Pudder. Her fungerer jeg som selger, innkjøper, medieansvarlig, grafisk designer og lagerarbeider. 

- Hvorfor bestemte du deg for navnet Pudder?
Pudder er lett å huske, søtt og kort og reflekterer litt av det vi ønsker å være. Pudder er jo lett og luftig, og vi ønsker at det skal være lavterskel å komme inn til oss. Hos oss kan du komme som du er! Vi leker oss også med ordspill, så på Pudder kommer du inn i et Pudder-rosa univers med Pudderrosa vegger, poser og gavekort. Vi er uten tvil litt i gjennomsnittet glad i rosa!

- Hvordan vil du forklare stilen din?
Den enkleste måten å beskrive stilen min på må være å kalle den en "Kamelon". Jeg er ikke redd for å gå i det jeg føler for der å da, så stilen min kan være utfordrende på mer enn en måte. Noen dager er jeg en skikkelig fargeklatt med alt fra rysjet og paljetter. Andre dager føler jeg for å kjøre en mer stilren skandinavisk look. Jeg tror venninnene mine vil slite med å beskrive stilen min, haha! 

- Hva er ditt favoritt pudder-kjøp?
Åh, det er vanskelig å svare på, for jeg har så mange favoritter! Akkurat nå tror jeg det må være det store chain smykket fra Luv AJ. Det er BOLD og glitrer -  akkurat slik jeg liker det! 

- Hvordan ser fremtiden ut?
Jeg har store planer, og en av de er så klart at Pudder skal vokse seg stor og sterk. Jeg håper jo en dag at vi kan pudre fler flotte folk rundt om i Norge, og vi tar et steg nærmere målet hver dag. Ellers så ser jeg frem til å gifte med min beste venn Magnus, i 2024! Vi krysser fingrene for et koselig og intimt bryllup i Italia. 

- Hvilke trender har du mest troen på i 2023? 
Jeg tror vi kommer til å gå mer og mer mot fler baseplagg i garderoben utover 2023. Mote har en tendens til å følge verdensbilde, så vi må ikke bli historieløse. Med alt som skjer i verden med krig og økonomiske demninger fra Corona årene og dette, så er det en naturlig ettervirkning. Jeg tror dog at vi kommer til å se mer handel av kvalitetsprodukter ettersom vi gjerne vil at ting skal vare lenger med tanke på både miljø og personlig økonomi. Det lønner seg sjeldent å prioritere kvantitet over kvalitet. Sommeren tror jeg kommer til å florere av blomsterprint og lekre feminine fasonger. Vi kommer nok også til å se noe bohem i årets trendbilde. 

- Hva ser du alltid etter når du er på shopping?
Jeg har et stort jakkeproblem... Forloveden min river seg i håret over alle jakkene mine. Det er som en uslokkelig tørste - jeg får aldri nok! Ut over det så ser jeg alltid etter plagg med "det lille ekstra". Når jeg kjøper noe vil jeg helst at det skal være spennende å se på, og ikke noe alle andre har. Det er kanskje derfor jeg alltid klager over at jeg ikke har nok jeans eller baseplagg i garderoben, hehe. 

- Kvalitet eller kvantitet? 
Jeg velger alltid kvalitet fremfor kvantitet. Noe av det handler nok om at kvalitet ofte koster litt mer - og når jeg da først går inn for å kjøpe noe er jeg ganske sikker i mitt valg og jeg blir derfor oftere fornøyd med kjøpet mitt. Når jeg først er fornøyd med kjøpet så vil jeg helst at plagget skal vare lenge - og da er kvalitet superviktig! Jeg forstår allikevel godt at man kan falle for fristelser når man støtt og stadig går forbi rimelige klær i store kjedebutikker, men av erfaring er jeg ikke fornøyd med kjøpet veldig lenge. Det er gøy akkuratt der å da, men gleden over plagget forsvinner fort.

- Pizza eller Pasta?
Alltid Pizza! Pasta er en drøm det også, men jeg bare elsker alt som har med Pizza å gjøre. Favoritten må være italiensk pizza med seranoskinke, mozarella, honningglaserte valnøtter og friske jordbær. Jeg topper det gjerne med litt chilliolje i tillegg!

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer blir gjennomgått før de blir postet.

Start oppbyggingen av din nye basegerderobe i dag 🛍 Vi hjelper deg gjerne!

Sandra A. Brynildsen